Om oss

 
 

Torres & Partners Norway importerer vin & brennevin fra hele verden. Selskapet er familie eid, og startet sin virksomhet i januar 2007. Vi selger og leverer produkter til Vinmonopolet, samt restauranter og hoteller over hele landet. Vårt kontor ligger på Majorstuen i Oslo.

Torres og Partners Norway representerer en liten, men eksklusiv vin portofolio. Vi tilbyr våre partnere individuell fokus basert på lokal ekspertise, med målsetning om å utvikle merkevarer og sikre langsiktige vekst i det norske markedet. Vår visjon er at både våre kunder og partnere skal oppfatte oss som den mest attraktive samarbeidspartner. Dette gjennom å tilby sterke varemerker, samt nye og innovative produkter. Vi brenner for jobben vår, og vi ønsker å tilby et sortiment som er levende og av høy kvalitet.

Norsk alkohollov anser produktinformasjon fra vin importører som reklame. Internettsidene innhold er derfor begrenset. Ytterligere informasjon, som sortiment og prisoversikt, gis kun til ansatte i Vinmonopolet, bedrifter med gyldig bevilling eller bedrifter med import/grossistbevilling/produsenter. Vi har også anledning til å besvare konkrete spørsmål om produkter, under forutsetning av at du er over 20 år.

Vennligst ta kontakt på: mail@torres-partners